keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Kesän "To do" -lista

Tän kesän "to do" -lista tulee jäämään kyllä aika laimeeks.. Tosin, tulee tää kesä näilläki olee ihan huippu! Ja on ollukin jo huikee, vaikka kipeenä oonki ollu parisen viikkoa..

Oon jo pidempään halunnu päästä kattoo Kaija Koo:ta livenä ja ens kuussa senki pitäs olla mahollista, sillä tuo huikee nainen saapuu NAANTALIIN!! Robinia olis myös siistiä päästä kattoo, ihan sen omalle keikalle siis.. Tätä tapaamista saan kyllä varmaa odotella vielä hetken.. Festarit jää myös tältä kesältä väliin, niinku on jääny kyllä monelta muultakin vuodelta.. 

Ja kaipa ne tärkeimmät "to do" -jutut on kuitenki olla perheen ja kavereiden kanssa, syödä hyvää ruokaa ja sellasia ruokia joita saa oikeestaanpa vaan kerran vuodessa ja nauttia näistä päivistä!

Joten ei se lista taidakaan olla ihan niin tärkeä.. Onneks sitä listaa voi myös muuttaa kesän aikana! ;)

Lyhyestä virsi kaunis, vai kuinka se meni.. Ollu ikävästi vähän pidempään hiljasta täällä blogin puolella, mutta ehkä mä tästä vähän skarppaan ja jos taas en, ni kaikkia käänteitä voi seuralla myös instagramin puolella: @johannaemmi

Huikeita kesäiltoja jokaselle! <3 

1 kommentti:

  1. Mullaki on joka kesä semmone joku lista. Ja tänä kesänä oli kans. Itseasiassa yllättävän hyvin päässy tekemään kaikkea mitä on halunnutkin. Mut mitä sitte jos ei kaikkea ehdi. Kesästä olen kuitenki nauttinu iha täysin rinnoin. Seura ratakaisee =) Ihan sama mitä sitä sitte tekee..

    VastaaPoista